Filtriraj po

Dobavljivost

Dobavljivost

Cena

Cena

  • 7,00 € - 330,00 €

Modelarstvo

Modeli na daljinsko vodenje. V ponudbi modeli avtomobilov, letal, helikopterjev,...

Modelarstvo

Obstaja 178 izdelkov.

Prikazujem 1-30 od 178 izdelkov

Aktivni filtri

RC HELIKOPTER SIMA 107G/CCH...

RC helikopter, ki je skoraj v celoti iz aluminija. Je kakovostne in privlačne izdelave, enostaven za letenje.   Helikopter je v celoti sestavljen in pripravljen za let

Cena 34,90 €

RC HELČIKOPTER SYMA...

RC helikopter, izdelan iz posebno prožne in vzdržljive plastike odporne na razne udarce. Je kakovostne in privlačne izdelave, enostaven za letenje.   Helikopter je v celoti sestavljen in pripravljen za let.

Cena 34,90 €

SYMA S39/RAPTOR2,4GHz 3CH

RC "S39" 2,4 GHz 3-kanalni helikopter s H / L funkcija hitrosti.  3,5 kanalni daljinski upravljalnik 2,4GHz z funkcijami: naprej, nazaj, gor, dol, levo,desno

Cena 44,90 €

RC HELIKOPTER SYMA S5/3...

To je najnovejši helikopter opremljen z žiroskopom stabiliziranega leta. Nov izboljšan sistem GYRO preprečuje izgubo nadzora modela v nenadnih sunekih vetra.Zelo trpežna konstrukcija zagotavlja preživetje padcev in pristankov v sili.
Naprava 3-kanalni oddajnik, infrardeče LED, žiro ali dvojna zaščita rotorja

Cena 29,90 €

QUADROKOPTER...

Naš MODSTER Mini Blizzard RACE je še ena generacija muh. Izjemno hitri manevri, neopisljive krivulje, velika hitrost, vse to je mogoče z našim novim dirkalnim Blizzardom.
Cena 69,95 €

QUADROKOPTER S SERIES...

Ta S70W WIFI dron ima 2.4GHz oddajnik, barometer za enostavno in stabilno kontrolo,HD kamero in WIFI prenos v realnem času, kar je odlična kombinacija.
WiFi dron kamera je izboljšana, da zagotovi bolj neposreden prenos videa kar petkrat daljša od drugih brezžičnih  WiFi kamer.Vgrajen ima GPS tako da drone nemoremo izgubit.
Cena 249,99 €

QVADROKOPTER DRON SKYWACHER...

Imejte quadrocopter za zabavo! Do 20 minut čas letenja, samodejno pristajanje, stabilizacija nadmorske višine, prenos slike WiFi-FPV, spremljanje in kontrola kretnje kamere so nekatere izjemne lastnosti novega SkyWatcher FUN-a.

REZERVNI DELI NA ZALOGI

Cena 69,95 €

VRX MONSTER TRUCK CRAWLER...

Monster Truck 2,4 GHz z velikimi gumijastimi platišči, kar olajša vožnjo v vseh pogojih! Centralni pogonski sistem je popolnoma zatesnjen za zaščito prestav. Model ima asimetrično ohišje karoserije in močno podvozje, kar izboljša vzdržljivost
Cena 179,90 €