Filtriraj po

Dobavljivost

Dobavljivost

Cena

Cena

  • 6,00 € - 14,00 €

LG K50

Dodatna oprema, katera je primerna za mobilnik LG K50. V ponudbi etuiji, torbice, zaščitna stekla, folije, ovitki, avtopolnilci, nosilci in druga oprema za vaš aparat LG K50.

LG K50

Obstaja 5 izdelkov.

Prikazujem 1-5 od 5 izdelkov

Aktivni filtri

Silikonski etui za LG K50,...

Silikonski etui za LG K50. Odlična in elegantna zaščita. Odlična zaščita vašega mobilnika. Prozorna barva. TPU Ultra tanek 0,3mm /Prozorna. Ustreza za LG K50.

Cena 6,96 €

Torbica "Smart Book" za LG...

Torbica "Smart Book" za LG K50. Narejena je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Notranji predalček za kartico, magnetno zapiranje, kvalitetna izdelava. Torbica v zlati barvi. Slike simbolične. Iz slik je razvidna oblika in barva torbice. Ustreza za LG K50.

Cena 13,99 €

Torbica "Smart Book" za LG...

Torbica "Smart Book" za LG K50. Narejena je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Notranji predalček za kartico, magnetno zapiranje, kvalitetna izdelava. Torbica v modri barvi. Slike simbolične. Iz slik je razvidna oblika in barva torbice. Ustreza za LG K50.

Cena 13,99 €

Torbica "Smart Book" za LG...

Torbica "Smart Book" za LG K50. Narejena je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Notranji predalček za kartico, magnetno zapiranje, kvalitetna izdelava. Torbica v rdeči barvi. Slike simbolične. Iz slik je razvidna oblika in barva torbice. Ustreza za LG K50.

Cena 13,99 €

Torbica "Smart Book" za LG...

Torbica "Smart Book" za LG K50. Narejena je iz visoko kakovostnega sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito. Notranji predalček za kartico, magnetno zapiranje, kvalitetna izdelava. Torbica v črni barvi. Slike simbolične. Iz slik je razvidna oblika in barva torbice. Ustreza za LG K50.

Cena 13,99 €