Filtriraj po

Dobavljivost

Dobavljivost

Cena

Cena

  • 7,00 € - 199,00 €

Letala

Letala

Obstaja 30 izdelkov.

Prikazujem 1-30 od 30 izdelkov

Aktivni filtri

RC LETALO SLING...

Razpon kril [mm]: 640; Dolžina [mm] 550; Površina krila [dm2]: 5,7; Nadzor RC: Rudd, Elev; Gradbena razločljivost: S0; Zapletenost pilotiranja: P1
Cena 79,95 €

RC LETALO GAMA 2100...

Razpon kril [mm]: 2100; Dolžina [mm]: 1230; Teža [g]: 1150 - 1300; Površina krila [dm 2 ]: 37,3; Nadzor RC: Rudd, Elev, Ail (2), Mot, F (2); Gradbena razločljivost: S0; Izrazitost pilotiranja: P1, P2

Cena 137,00 €

RC LETALO SCOUT ARF/BREZ...

Skoraj končano EPO akrobatsko srednje krilo z razponom 1210 mm z brezkrtačnim motorjem z regulatorjem in 4 servo motorji. Odličen kot prvi popolnoma akrobatski model za vmesne pilote
Cena 169,95 €

PROSTOČETEČE LETALO...

DIY Painted Glider Glider je letalo iz pene za samobarvanje. V kompletu je riloženo jadralni elementi, ki so v beli barvi. Zahvaljujoč togosti pene, letalo leti naravnost in daleč, še vedno pa izgleda odlično.Ta model je primeren za najmlajše modelarje. Zasnovan je za sestavljanje, kar lahko opravite v 1-2 minutah.

 

Cena 13,99 €

MINI CESSNA AIR...

Letalo na daljinca,je izdelano iz prožnega, zelo lahkega  in odpornega na udarce iz materijala EPP pena, ki je v primeru resne poškodbe lahko enostavno in hitro popraviti. Model F949 je zelo enostaven za letenje, tudi za začetnike, kakor tudi bolj napredne modelarje ,narediti veliko zabave. Zaradi svoje majhnosti je primerna za letenje, tako v dvorani in na prostem, domet (200 m) .

Cena 89,90 €

RC LETALO Z KAMERO/SKY KING...

REZERVNI DELI-SKYKING 730mm

Sky King je kompaktno in idealno za začetnike - F959 WLToys družbe letalo je odlična izbira za vse, ki želijo začeti svojo avanturo z letali v nebo. F959 je izdelanO iz visoko kakovostne EPP pene, zaradi česar je lahek, vendar istočasno stabilen, okretne in odporen na udarce in trda pristajanja

Cena 104,08 €

PROSTOLETEČE LETALO XL...

Prostoleteče letalo z led osvetlitvijo,odlična poppestritev za letenje.

Zagotavlja odlično zabavo na prostem. Samo zložite ga in ga vrzite!

Napišite nam sporočilo, katero barvo želite(sporočilo kupca), če ne,pošljemo naključno barvo.

Na voljo so v rdeči barvi in beli z barvnimi pikami !

Cena 11,99 €

PROSTOLETEČE LETALO XL...

Zagotavlja odlično zabavo na prostem. Samo zložite ga in ga vrzite!

Napišite nam sporočilo, katero barvo želite(sporočilo kupca), če ne,pošljemo naključno barvo.

Na voljo so v zeleni,rumeni,rdeči,vijolčni in beli barvi z barvnimi pikami!

Cena 9,99 €

PROSTOLETEČE LETALO L...

Zagotavlja odlično zabavo na prostem. Samo zložite ga in ga vrzite!

Napišite nam sporočilo, katero barvo želite(sporočilo kupca), če ne,pošljemo naključno barvo.

Na voljo so v  oranžni barvi.

 

Cena 7,99 €

RC LETALO...

Če iščete rc letalo, ki ima odlične karakteristike , bo naš novi model F959 WLToys odlična izbira!

Predstavljeno letalo je izdelano iz visoko kakovostnega EPO pene, tako da je lahek, a hkrati stabilen, okreten in odporen na udarce trdih pristankov.

Cena 102,95 €

RC LETALO SKYRUNNER V3...

REZERVNI DELI-SKYRUNER V3

Letalo Skyrunner V3 je letalo,katerega bo z lahkoto obvladal tudi začetnik.Letalo ima vgrajen giroskop in avtomatsko uravnava letalo v zraku.Ponuja možnost dveh načinov vodenja,začetniški in napredni način.V naprednem načinu so vključeni lupingi in razne akrobacije.
Cena 115,99 €

SKY DANCER YK-A700/75CM

REZRVNI DELI-SKYDENCER 730mm

Daljinsko vodeno letalo,A700-A Sky Dancer je odlična izbira tako za začetnike kot napredne pilote. Zmogljiv brezkrtačni motor zagotavlja dovolj moči, medtem ko je stabilnost sistema in fantastične aerodinamične lastnosti, je idealno za učenje letenja.

Cena 98,00 €

SKYRUNER V2/3CH/AMEWI-24001

Daljinsko vodeno letalo,Skyruner V2 je odlična izbira tako za začetnike kot napredne pilote. Zmogljiv krtačnii motor zagotavlja dovolj moči, medtem ko je stabilnost sistema in fantastične aerodinamične lastnosti, je idealno za učenje letenja.

Cena 106,90 €