Filtriraj po

Dobavljivost

Dobavljivost

Cena

Cena

  • 16,00 € - 300,00 €

Gradbeni stroji

Gradbeni stroji

Obstaja 40 izdelkov.

Prikazujem 1-30 od 40 izdelkov

Aktivni filtri

RC VOJAŠKI...

Največja hitrost do 10 km / h. Območje do 35m. Napajanje: 6V 700mAh NiCd baterija. Dimenzije: 34,5 x 14 x 15 cm.

Cena 49,90 €

RC LUKSUZNI PREKUCNIK-DIE...

Sestavljen iz zelo močnega in trpežnega materijala,kombiniran z kovino.Popolni nadzor nad tovornjakom,
luči,smerokazi,zvok,naprej/nazaj,levo/desno,dvig in spuščanje posode(kripe).Prenese obremenitve do 10kg.
Cena 110,12 €

RC GASILSKI AVTO STRELJANJE...

Predstavljamo vam daljinsko krmiljeno gasilsko vozilo v merilu  1:26,  opremljeno z rezervoarjem za vodo in črpalko.
Vozilo je bilo oblikovano tako, da predstavlja resnično gasilsko vozilo. Ima velik rezervoar za vodo in lahko strelja z vodo prek daljinskega upravljalnika. Gred se lahko zasuka.

Cena 46,95 €

DALJINSKO KRMILJEN KAMION...

Igrača na daljinsko vodenje !
Predstavljamo daljinsko nadzorovan Mercedes Benz Arocs - odlično darilo za tiste, ki preprosta vožnja, ni dovolj. Predstavljena igrača lahko vozi naprej, nazaj, obrne vstran, a ima tudi funkcijo daljinskega dviganja in spuščanja nakladalne ploščadi. Skratka, imamo opravka s popolnoma funkcionalnim strojem, pripravljenim za delo.
Cena 65,91 €

TRAKTOR Z PRIKOLICO,ZVOKOM...

Veliki Kmetijski traktor s prikolico .Traktor primerni za igranje v zaprtih prostorih in na prostem.   Daljinsko vodeni traktor-priklopnik ,je opremljen z različnimi funkcijami. Deluje na frekvenci 2,4GHz. Vozilo premikamo lahko naprej, nazaj, levo in desno .Spremlja nas realistični zvok. Opremljen je tudi z lučmi.  

Cena 79,95 €

VLAČILEC MERCEDES AROCS...

Predstavljamo vam daljinsko vodeni avto vlačilec Mercedes Arocs - odlično darilo za tiste, ki jim preprosto vožnja, ni dovolj. Predstavljena igrača lahko vozi naprej, nazaj,levo,desno se obrne na stran
Cena 79,99 €

PRIKOLICA ZA...

Traktorska prikolica z električnim priklopom za rc-traktorje.
Prikolica se avtomacko spušča ali dviga.
Cena 16,95 €

RC BAGER...

15-kanalni bager iz proizvajalca H-Toys je idealen reprodukcijski model daljinskega upravljanja, ki ga izdelujemo po tradicionalni metodi. Zasnova in funkcionalnost omogočata, da vozilo izgleda kot pravi gradbeni stroj.

Cena 69,99 €

RC TOVORNJAK PREKUCNIK ZA...

Tovornjak znamke H-Toys je dobro izdelan, daljinsko upravljanje modela izvajajo po tradicionalni metodi. Oblikovanje in funkcionalnost odraža dejanski gradbeni stroj.
Predstavljeno vozilo je v 1:12 merilu, narejena iz odporne in trpežne ABS plastike. Model nadzoruje naprava ,ki deluje pri frekvenci 27/40MHz ima premakne naprej, nazaj, zavije v levo, desno, in posoda(kripa) je popolnoma funkcionalna

Cena 49,90 €

RC BAGER 1:18/6CH/2,4GHz/S...

Otroško sobo spremenite v pravo gradbišče. Ta igrača je realističen model bagra na velikih kolesih iz gume! Igrača z lučmi v realnih zvokih primerne za nalogo, ki jo delate! Zahvaljujoč bagerju lahko vsak otrok počuti kot pravi gradbenik.

Cena 49,99 €

RC TRAKTOR 2,4GHz/4CH-351

Veliki Kmetijski traktor z žlico .Traktor primerni za igranje v zaprtih prostorih in na prostem.   Daljinsko vodeni traktor,je opremljen z različnimi funkcijami. Deluje na frekvenci 2,4GHz. Vozilo premikamo lahko naprej, nazaj, levo in desno .Spremlja nas realistični zvok. Opremljen je tudi z lučmi.  

Cena 65,90 €

SMETARSKO VOZILO MERCEDES...

Daljinsko vodena igrača !
Dodatno sredstvo za zabavo.Predstavljamo vam daljinsko nadzorovan tovornjak za smeti Mercedes Arocs - popolno darilo za tiste, ki preprosto vožnja, ni dovolj.
Cena 64,90 €

TOVORNJAK KIPER-TGS RC-DUMP...

Do podrobnosti licenčno izdelan RC tovornjak  v razmrju 1:20. Ima delavne komande svetlobne in zvočne učinke.Predvsem zaradi podobnosti upravljanja originalu si otroci pri igranju odlično razvijajo motoriko.  

Cena 69,99 €

RC BULDOŽER IN BAGER S...

Naši gradbeni stroji so najboljše darilo za ljubitelje velikih, daljinsko nadzorovanih vozil! Predlagani model gradbenega stroja je eden najbolj zanimivih in najboljših modelov na trgu! Ima velike gumijaste gosenice, žlico iz kovine ohišje iz visokokakovostnega materiala. Med delom opazujemo naravna gibanja bagra. Ima osvetljeno kabino in  daljinski upravljalnik s frekvenco 2,4 GHz.

Cena 67,00 €

RC BAGER S KOVINSKO...

15-kanalni bager H-Toys je izjemno prenovljen daljinsko voden model, izdelan z izredno natančno metodo litja. Videz in funkcionalnost odražajo pravega gradbenega stroja.

Cena 72,00 €

RC BULDOŽER/2,4GHz/DIE...

Bulldozer v razmerju 1: 18 s H-Toysom je popolnoma daljinski nadzorovan 6-kanalni model, izdelan z izredno natančno metodo litja. Videz in funkcionalnost odražajo pravi gradbeni stroj.
Cena 50,00 €

RC BULDOŽER/SNEŽNI...

Predstavljeno vozilo je v razmerju 1:18, izdelano iz trpežnega in trajnega ABS-a in kovine. Model, ki ga upravlja aparat, ki deluje na frekvenci 2,4 GHz, se premika naprej, nazaj, zavije v levo, zavije v desno. Sama roka je popolnoma funkcionalna, se pomika navzgor in navzdol.
Predstavljeni model je opremljen z lučmi, daje tudi zvočne signale.

Cena 45,50 €