Etui za Apple iPhone 6 Plus +folija za zaslon, zelena barva

8,99 €

Etuiza Apple iPhone 6 Plus, kvalitetne izdelave. Etui Izdelan iz TPU (termoplastični poliuretan) robovi, zadnji del je prozoren PC (Polikarbonat) ki zagotavlja močno in trajno zaščito. Priložena folija za zaščito zaslona pred praskami. Zeleni robovi.

Količina
Zadnji kosi na zalogi!

Kvaliteten ovitek za Apple iPhone 6 Plus v Zeleni barvi TPU (termoplastični poliuretan),prozoren zadnji del PC (polikarbonat),ki zagotavlja močno in trajno zaščito, z visoko 
 
Popolen oprijem
Ta vzdržljiv ovitek za iPhone 6 Plus ščiti vaš pametni telefon dolgo in zanesljivo. iPhone 6 Plus ovitek je popolnoma prilagojen z vašim pametnim telefonom. Zajema napravo natančno,ščiti robove in zadnji del .Dostop do vseh priključkov in nadzore (kamero, polnilni kabel, slušalke, nadzor glasnosti, itd). To zagotavlja optimalno uporabo pametnega telefona.
 
 
Popolna Uporabnost
Tpu ovitek iPhone 6 Plus se enostavno namesti,popolnoma zaščiti robove in zadnji del,tako da vam ni treba skrbeti za praske.
 
Priporočamo zaščitno steklo za ekran!
 
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo iPhone 6 Plus ovitka, je vaš pametni telefon dobro zaščiten pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Zaščita je zagotovljena z TPU (termoplastični poliuretan) in zadnjim prozornim PC (polikarbonat).Material je odporen proti praskam in temperaturnim razlikam, celo v skrajnih pogojih. Njena elastičnost zagotavlja učinkovito zaščito pred praskami za napravo.
 
 
Oblikovanje
Minimalističen videz zaščitnega ovitka iPhone 6 Plus ohranja prepoznavnost vaše naprave.Ne dodaja prevelike debeline.
Karakteristike
Barva: Zelena /Robovi
Material:TPU (termoplastični poliuretan) robovi
Zadnji del prozoren PC Polikarbonat
Zaščita zadnjega dela in robov
+ Zaščitna folija za ekran
Dostop do vseh funkcij
Aparat ni v ceni.

Določene reference