Etui Exclusive za Apple iPhone 6, Črna barva

9,99 €

Zadnji pokrovček za Apple iPhone 6, kvalitetne izdelave. Narejen je iz ekološkega usnja s praktičnimi režami za kartice na zadnji strani pokrovčka. Exclusive zadnji pokrovček vam daje razkošen videz vašega aparata. Eko usnje v črni barvi.

Količina

Kvaliteten zadnji pokrovček etui za Apple iPhone 6 v črni barvi eko usnja,ki zagotavlja odlično zaščito,trendovska barva daje razkošen videz.
 
Popolen oprijem
Zadnji pokrovček za iPhone 6 ščiti vaš pametni telefon dolgo in zanesljivo. iPhone 6 ovitek je popolnoma prilagojen z vašim pametnim telefonom. Zajema napravo natančno,zaščiti vogale na izpostavljenih točkah in zadnji del .Dostop do vseh priključkov in tipk (kamero, polnilni kabel, slušalke, nadzor glasnosti, itd). To zagotavlja optimalno uporabo pametnega telefona.
 
 
Popolna Uporabnost
Ovitek za iPhone 6 se enostavno namesti,popolnoma zaščiti vogale in zadnji del,tako da vam ni treba skrbeti za praske.
 
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo iPhone 6 zadnjega pokrovčka, je vaš pametni telefon dobro zaščiten pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Zaščita je zagotovljena z nekoliko tršim notranjim delom za vogale in robove zunanji videz v trendovskih barvah eko usnja.
 
 
Oblikovanje
Minimalističen videz zaščitnega ovitka iPhone 6 ohranja prepoznavnost vaše naprave.Ne dodaja prevelike debeline.
Karakteristike
Barva: Črna
Material:Eko Usnje
Zaščita zadnjega dela
Dostop do vseh funkcij
Aparat ni v ceni.

Določene reference