Avtomatski dozirnik vode za hišne ljubljenčke

Avtomatski dozirnik vode za hišne ljubljenčke

Ultra tiha in nizka poraba - S super tiho črpalko skoraj ne slišite zvoka dela vodne črpalke, kar ne vpliva na to, da bi vi in ​​vaš ljubljenček počivali. Z 2W nizko porabo električne energije lahko črpalka deluje skupaj 10.000 ur.
Izbran in okolju prijazen materijal s kapaciteto 2L - Z veliko prostornino 2L vam ni treba pogosto napolniti vode, ni vam treba skrbeti, da bi se odpravili dlje časa. Ne samo da zadovoljuje potrebe po pitju mačk, psov in ptic, ampak tudi druge majhne hišne ljubljenčke. Vodnjak za hišne ljubljenčke je izdelan iz varnostnih materialov iz uvoženih živil, je brez BAP, okolju prijaznejši, varen in varen.
Čista voda preprečuje vašemu hišnemu ljubljenčku bolezni - Pitje nezdrave vode lahko povzroči strupenost za težke kovine ali povzroči bolezni sečil.
Visokokakovostni filtri očistijo in mehčajo trdo vodo ter hkrati filtrirajo lase, usedline in nečistoče. Vonji vode se lahko odpravijo in okus se izboljša, ob dobri skrbi za vaše ljubljene hišne ljubljenčke.
Pritegnite svojega hišnega ljubljenčka na prvi pogled - Fontana z lepim dizajnom in tekoča voda očarajo žival in tudi strašljivega hišnega ljubljenčka se ne bo nikoli prestrašilo, saj teče popolnoma tiho. Tekoča voda vabi vašega ljubljenčka, da pije več, stalna cirkulacija pa zavira rast bakterij.

Pametni dozirnik vode vsebuje stopenjski sistem filtracije ogljika, ki filtrira in pomaga popolnoma odstraniti ali odstraniti vse škodljive kemikalije in nečistoče v onesnaženi ali nefiltrirani vodi. V notranjosti vsakega ogljikovega filtra so mrežasti zasloni z aktivnim ogljem in smolami, naprava ima tudi opombo o spremembi filtra in utripa na sprednji strani naprave, kar je uporabnike še bolj opomnilo, ko je treba filtrirno enoto zamenjati. Poleg tega ima opomnik z LED modro svetlobo, ki se samodejno zasveti, ko se vodni pragovi spustijo pod določene ravni, kar uporabnike opomni, da se ponovno napolnijo, nivo vode pa si lahko ogledate tudi skozi vgrajeno akrilno komoro. Sladko zasnovan in izdelan za odstranjevanje hrupa zaradi brizganja, saj koncept neskončnega pretoka vodi vodni tok skozi luknjaste luknje, ki uporabnikom omogočajo izjemno tiho izkušnjo v kombinaciji z mini, vendar zmogljivo vgrajeno vodno črpalko. Poleg tega funkcije Sweet vsebujejo tako funkcije »Smart« kot »Normal«, pametna funkcija se samodejno izklopi, kadar ne uporabljate celotne prihranjene energije in v normalnem načinu omogoča uporabnikom možnost, da napravi omogočijo neprekinjen pretok vode.