Torbica "flexi" za Lenovo Moto Z Play, Črna barva

10,90 €

Torbica, etui za Lenovo Moto Z Play. Narejen iz sintetičnega materiala, notranji del TPU (termoplastični poliuretan) ponuja dodatno zaščito vašega mobilnika, magnetno zapiranje. Črna barva. Slika simbolična. Ustreza za Lenovo Moto Z Play.

Količina

Torbica etui za Lenovo Moto Z Play.
 
Popolen oprijem
Torbica za Lenovo Moto Z Play ščiti vaš pametni telefon dolgo in zanesljivo. Lenovo Moto Z Play etui je popolnoma prilagojen z vašim pametnim telefonom.Notranji TPU zajema napravo natančno,ščiti robove in zadnji del.Zunanji del sintetično usnje .Dostop do vseh priključkov in nadzore (kamero, polnilni kabel, slušalke, nadzor glasnosti, itd). To zagotavlja optimalno uporabo pametnega telefona.
 
Popolna Uporabnost
Etui za Lenovo Moto Z Play se enostavno namesti,popolnoma zaščiti robove in zadnji del,tako da vam ni treba skrbeti za praske.Kakovostna izdelava ,magnetno zapiranje , prednji flip se lepo prepogne nazaj in nudi preprosto telefoniranje in uporabo .
 
 
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo Lenovo Moto Z Play preklopne torbice, je vaš pametni telefon dobro zaščiten pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi.
 
Oblikovanje
Zunanji del sintetično usnje .Notranji del za oprijem aparata je fiksen TPU silikon Jelly.
 
Karakteristike
Barva: Črna
Material:TPU (termoplastični poliuretan)/Notranji del
Zunanji del sintetično usnje
Odlična torbica
Dostop do vseh funkcij
Aparat ni v ceni.

Določene reference

Komentarji (0)