• -40,00 €

ZLOŽLJIVI SKYWACHER LARK GPS-4K-BREZKRTAČNI MOTORJI-35 MIN

359,90 €
319,90 € Prihranek 40,00 €
Količina

Zadnji korak v razvoju SkyWatcherja ... SkyWatcher LARK 4K - GPS.

SkyWatcher LARK 4K je, kot že ime pove, opremljen s 4K kamero in prvovrstnim GPS sistemom. To omogoča natančno pozicioniranje modela tudi v vetru! Zahvaljujoč sistemu GPS se copter samodejno vrne v začetni položaj s pritiskom na gumb in pristane neodvisno. Copter ima funkcijo za sledenje, tj. Copter vas bo spremljal na določeni razdalji in višini z vsakim gibanjem. S funkcijo Way-Point-Flight lahko prek aplikacije Smartphone
nastavite točkovne točke, ki jih nato Copter samodejno preleti. Funkcija 360 °

vrtenja v oknu omogoča, da Copter leti okoli vas na določeni razdalji, tako da lahko s ptičje perspektive fotografirate popolne selfije in fotografirate sebe. Fotoaparat se lahko z oddajnikom zasuče do 90 °, tako da lahko fotografirate z različnih zornih kotov. Z brezplačno aplikacijo si lahko ogledate sliko v živo in fotografirate videoposnetke in fotografije. Te lahko shranite tudi na kartico SD (reža v kopterju). Več kot 30 minut trajanja leta dopušča veliko časa za fotografiranje s ptičje perspektive.

Kamera je opremljena z izboljšanim sistemom WiFi in ima zato vrhunski razpon prenosa slike. Model napaja LiPo baterija in zagotavlja zadostno moč! Vse funkcije, ki jih ponujajo "velike blagovne znamke", lahko zdaj najdete v našem poceni SkyWatcher LARK 4K!
Dobavljivi so vsi rezervni deli !


Lastnosti:

- več kot 30 minut letenja

- 4K HD kamera

- Zložljive roke

- 5G WiFi - FPV

- Reža za SD kartico

- Samodejni vzlet in pristanek

- GPS sistem

- Funkcija Follow-Me

- 360 ° obrnite se okrog

- Polet s smerno točko

TEHNIČNI PODATKI

Dolžina 250 mm

Višina 62 mm

Teža 470g

Rec. motor vključen + X2: X173

Rec. baterija priložena

Različica RTF - PRIPRAVLJENI

29620

Določene reference