• −20%

Šivalni stroj Brother KE14S

139,00 €
111,20 € Prihranek 20%

Šivalni stroj vodilnega proizvajalca šivalnih strojev Brother KE14S se ponaša s 14 vbodi ter 4 stopenjsko gumbnico. Je enostaven za uporabo ter primeren tudi za začetnike. Odlikujejo ga lahka teža, tiho šivanje in enostavna uporaba.

Količina
Trenutno ni zaloge :(

Šivalni stroj Brother KE14S odlikuje trpežna kovinska konstrukcija. Sam stroj je lahek ter enostaven za uporabo, omogoča vam tudi tišje šivanje. Zaradi preproste uporabe je primeren tudi za začetnike.

Stroj se ponaša s 14 vbodi v več ravneh, cikcak, slepi vbodi ali trovbodni cikcak. Za boljšo preglednost nad šivanjem je nameščena odlična LED osvetljava. Za lažjo uporabo ima tudi rokavnik ter tipko za vzvratno šivanje.

Za varno uporabo poskrbi zaščita za prste. Stroj se ponaša tudi s horizontalnim zajemalcem, ki omogoča tišje šivanje ter enostavno menjavo spodnjega sukanca. Prav tako pa vam omogoča pregled nad količino spodnjega sukanca.

V kompletu boste poleg stroja za šivanje prejeli tudi raznovrsten pribor. Priložena je tako osnovna cikcak tačka, nameščena na stroju, tačka za gumbnico ter zadrgo. Priloženo je tudi vretence, igle ter izvijač.

Latnosti:

-14 vbodov (več ravnih, cikcak, slepi vbodi, trovbodni cikcak)

-4 stopenjska gumbnica

-LED lučke za osvetlitev

-rokavnik

-tipka za vzvratno šivanje

-zaščita za prste

-horizontalni zajemalec: tišje šivanje, enostavna menjava spodnjega sukanca, pregled nad količino spodnjega sukanca

Pribor:

-osnovna cikcaktačka (na stroju)

-tačka za gumbnico

-tačka za zadrgo

-vretence

-igle

-izvijač

Garancija: 3 leta

BR1006657T

Določene reference

Komentarji (0)