Etui "Phantom" za Xiaomi Redmi Note 7, črna barva

12,99 €

Robusten etui "Phantom" za Xiaomi Redmi Note 7. Narejen iz Tpu silikona z ojačanim zunanjim delom. Dostop do vseh funkcij, polnjenje, slušalke, glasnost, itd. Funkcija stojala. Črna barva. Xiaomi Redmi Note 7. Slike simbolične.

Količina
Zadnji kosi na zalogi!

Phantom etui za Xiaomi Redmi Note 7.
 
Popolen oprijem
Ta robusten in vzdržljiv Phantom ovitek za Xiaomi Redmi Note 7 ščiti vaš pametni telefon dolgo in zanesljivo. Etui je popolnoma prilagojen za uporabo z vašim pametnim telefonom. Dostop do vseh priključkov in nadzora (kamera, polnilni kabel, slušalke, nadzor glasnosti, itd). To zagotavlja optimalno uporabo pametnega telefona.
 
Popolna Uporabnost
Tpu ovitek za Xiaomi Redmi Note 7 se enostavno namesti, popolnoma zaščiti robove in zadnji del, tako da vam ni treba skrbeti za praske.
 
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo Phantom ovitka, je vaš pametni telefon dobro zaščiten pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Zaščita je zagotovljena z TPU silikonom (termoplastični poliuretan). Material je odporen proti praskam in temperaturnim razlikam, celo v skrajnih pogojih. Njegova elastičnost zagotavlja učinkovito zaščito pred praskami za napravo.
 
 
Oblikovanje
Odlična zaščita za Xiaomi Redmi Note 7
Karakteristike
Barva: črna 
Zaščita zadnjega dela in robov
Dostop do vseh funkcij
Aparat ni v ceni.

Določene reference

chat Komentarji (0)