Etui "Phantom" za Xiaomi Redmi Note 7, srebrna barva

12,99 €

Robusten etui "Phantom" za Xiaomi Redmi Note 7. Narejen iz Tpu silikona z ojačanim zunanjim delom. Dostop do vseh funkcij, polnjenje, slušalke, glasnost, itd. Funkcija stojala. Srebrna barva. Xiaomi Redmi Note 7. Slike simbolične.

Količina
Trenutno ni zaloge :(

Phantom etui za Xiaomi Redmi Note 7.
 
Popolen oprijem
Ta robusten in vzdržljiv Phantom ovitek za Xiaomi Redmi Note 7 ščiti vaš pametni telefon dolgo in zanesljivo. Etui je popolnoma prilagojen za uporabo z vašim pametnim telefonom. Dostop do vseh priključkov in nadzora (kamera, polnilni kabel, slušalke, nadzor glasnosti, itd). To zagotavlja optimalno uporabo pametnega telefona.
 
Popolna Uporabnost
Tpu ovitek za Xiaomi Redmi Note 7 se enostavno namesti, popolnoma zaščiti robove in zadnji del, tako da vam ni treba skrbeti za praske.
 
Prilagodljiv in zanesljiv
Z uporabo Phantom ovitka, je vaš pametni telefon dobro zaščiten pred praskami, poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Zaščita je zagotovljena z TPU silikonom (termoplastični poliuretan). Material je odporen proti praskam in temperaturnim razlikam, celo v skrajnih pogojih. Njegova elastičnost zagotavlja učinkovito zaščito pred praskami za napravo.
 
 
Oblikovanje
Odlična zaščita za Xiaomi Redmi Note 7
Karakteristike
Barva: srebrna 
Zaščita zadnjega dela in robov
Dostop do vseh funkcij
Aparat ni v ceni.

Določene reference

chat Komentarji (0)